Company Minoan Snails

 

Manager

 FOURNARAKIS NIKOS 

 SNAILS CRETE

ΚΡΗΤΙΚΑ ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΑ
Επισκοπή Πεδιάδος, Ηράκλειο Κρήτης.

Τηλ.: +30 6974733634


Η Minoan Snails είναι μια αμιγώς εξαγωγική εταιρία που προεδρεύει στον τομέα των σαλιγκαριών. Τα σαλιγκάρια είναι ελευθέρας βοσκής, μαζεύονται αποκλειστικά από περιοχές της Κρήτης με αποτέλεσμα το εμπόρευμα μας να διαθέτει μια σταθερά υψηλή ποιότητα.


 FOURNARAKIS NIKOS - SNAILS CRETE

ΚΡΗΤΙΚΑ ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΑ
Επισκοπή Πεδιάδος, Ηράκλειο Κρήτης.

Τηλ.: +30 6974733634

Τα σαλιγκάρια που εξάγουμε ελέγχονται από τους κτηνιάτρους του κράτους και λαμβάνουν το ανάλογο πιστοποιητικό που συνοδεύει την κάθε παραγγελία. Το μεγαλύτερο μέρος των εμπορευμάτων μας – τύπου Helix Aspersa και Regatteles, τα πιο νόστιμα σαλιγκάρια παγκοσμίως – εξάγεται κυρίως σε χώρες της Κεντρικής και Δυτικής Ευρώπης, ενώ εμπορεύματα στέλνουμε σε όλες τις χώρες του κόσμου. Μέρος των εμπορευμάτων διανέμεται και στην εγχώρια αγορά μέσω επιλεγμένου δικτύου διανομής.


Η εταιρία μας εδρεύει στο Ηράκλειο της Κρήτης, στην Ελλάδα. Βρίσκεται σε ένα κοντινό χωριό, ονόματι Επισκοπή Πεδιάδος. Είμαστε μια εταιρεία με δυναμική παρουσία στο χώρο του σαλιγκαριού για περισσότερα από 50 χρόνια, γεγονός που μας καθιστά εκτός από τη μεγαλύτερη και την πιο έμπειρη εταιρεία στην Ελλάδα.